La xicalla de La Nova Muixeranga aprén a escalar amb els experts del CAMA

 Diumenge prop d’una vintena de xiquetes i xiquets van acudir al rocòdrom, a la casa de l’esport a gaudir d’una experiència que els va saber a poc

L’equip de xicalla no deixa de pensar en activitats per a què els nostres menuts i menudes s’ho passen d’allò més bé i cada dia que passa siguen més capaços en tot allò que es proposen.

Pensat i fet, celebrant el XX aniversari, preparant-se per a la Trobada del dia 10 de juny, van consultar al CAMA, (Col·lectiu d’Amics Muntanyencs d’Algemesí) si podrien fer un taller d’iniciació i així es va posar en marxa.

 

Tothom pensava que diumenge a les deu del matí estarien tots estirats al llit després d’un cap de setmana esgotador. Motius no faltaven: Divendres anterior, la xicalla anà a l’escola i va acudir puntual a les huit de la nit a “l’assaig de poms”, dissabte a les cinc ja estaven en “l’assaig de xicalla” i a les sis i mitja mesclats amb la gent gran per a preparar les figures de La Trobada en “l’assaig general”. Ara bé, diumenge el comboi de pujar totes i tots ben alt els va moure i durant prop de dos hores van tornar a la Casa de L’Esport

 

escalada nova muixeranga

Escalada Nova Muixeranga

 

 

 

 

 

 

 

Els monitors del CAMA, molts d’ells muixeranguers de La Nova, els van ensenyar a sostindre cordes, mantindre l’equilibri en bases en moviment, i pujar pel rocòdrom fins l’altura permesa de seguretat. Fins i tot alguns pares es van atrevir a no caure d’una base mòbil.

El CAMA va preparar tot el material i els va anar mostrant tant les tècniques de l’escalada com la responsabilitat quan s’eix a la muntanya on totes les mesures de seguretat són necessàries .

En acabar, entre totes i tots comentaren les fites més difícils que havien trobat i, destacaren les ganes de tornar a gaudir d’un diumenge com aquest.

Ara bé, molt prompte hauran de passar el matí en el seu hortet urbà, on participen de la iniciativa d’Algemesí Solidari, per a recollir els primers fruïts de les seues plantacions.

escalada xicalla Nova Muixeranga

 

És ben cert que la xicalla és cada vegada més nombrosa en la Nova Muixeranga i sabem, grans i mitjans, que són el nostre futur.

Un pensament sobre “La xicalla de La Nova Muixeranga aprén a escalar amb els experts del CAMA”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *